Deszkás Eszmecsere

Üdv! Ez a blog azért készült hogy a profi és kezdő gördeszkások egyaránt megoszthassák ismereteiket egymással,tanácsokat adhassanak,segithessenek egymáson. Remélem sok érdekes dolgot találsz majd itt. Jó szórakozást. Blog admin.

Friss topikok

Linkblog

Ollie a deszkások alapköve.

2010.02.10. 14:18 | SeahnJohn | Szólj hozzá!

Ollie az alaptrükk.Elmondom én hogyan keztem el.Először nehézkesen ment mert még nem volt biztos állásom a deszkán és arra bizony szükség van.Gyakoroltam rengeteget egy nap akár 4-órát is és 3 napom belül már ment is az ollie habár nem volt olyan magas azért már ezis haladás:D.És mostanra hát nem szokásom dicsekedni :D de elég méretes az olliem és a Boned ollimról még nem is beszéltem.De inkább leirom az ollie menetét.
Először is Állj rá a deszkára.
A hátsó lábad a Tail-en az első pedig valahol a deszka közepénél.
és most jön az a rész amit rengeteget kell gyakorolni az IDŐZÍTÉS.

Pattints nyomd le a tail-t és mikor a deszkavége(tail) leér a földre abban a pillanatban,huzd előra a deszkán az első lábad majd emeld fel a hátsót.

Ennyi az egész de ismétlen rengeteg gyakorlás kell hozzá viszont,ha egyszer sikerül utána már ráérzel a technikájára.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://deszkaeszme.blog.hu/api/trackback/id/tr591745648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása